Miért nem akar rendes ételt enni?
Figyelt kérdés
Sziasztok!Kislányom lassan 11 hónapos lesz.Kb. másfél hete nem akarja megenni az ételt.A tápszer megy neki meg ha a kezébe adok gyümölcsöt,kenyeret vagy kiflit azt úgy megeszi.De ha kanállal akarom etetni főzelékek,joghurt stb nem akar enni.Próbáltam taktikázni erőltetni nem fogom mert abból jó nem sülhet ki,néha ha kézzel adom a darabos ételt valamennyit elfogyaszt.Arra gondoltam hogy talán a fogzás viselheti meg ennyire??A hátsó fogai kezdenek kibújni.Nem hiszem hogy beteg lenne mert jókedélyű,vidám mosolygós baba.Köszi a válaszokat.2012. szept. 9. 14:26
1/3 anonim válasza:
fogzástól függetlenül mindenki átesik ezen :)
adj neki olyan darabosat amit ő fel tud csipegetni, vágj mindent kicsire és tedd elé. lassan fog enni de majd szépen belejön és majd rendes adagokat is fog felcsipegetni, aztán meg majd a kanál sztrájknak is vége lesz
2/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszod!!Megnyugodtam:))
2012. szept. 9. 15:03
3/3 anonim válasza:
Az én lányom 16 hónapos és egyszerűen időnként semmilyen kanalazást nem tűr meg, aztán utána megint hagyja, teljesen változó és nem köthető a fogához sem, szóval én ezt pl. egyszerűen ellenkezésnek tudom be. Van amikor ő akarna kanalazni, sokszor hagyom is neki, de utána általában takarítás van, és a szájába nem sok jut. ^^ Az a jó, amit az előttem szóló is mondott, darabosabb kaja, amit fel tud csipegetni, esetleg mellette megpróbálhatsz kanállal is becsempészni a szájába 1-2 falatot, háta úgy megy. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!