Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Milyen cipőt vennétek: használ...

Milyen cipőt vennétek: használt, de minőségi vagy új, de rosszabb minőségű? 1 éves a lányom.

Figyelt kérdés
2012. szept. 9. 10:08
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
73%
Én sem vennék használtat, én sem veszek fel használtat, a gyerekeimnek sem veszek használtat. Akkor veszek minőségi cipőt nekik, amikor valahol akció van
2012. szept. 9. 14:26
 12/13 anonim ***** válasza:
Szia! Szerintem a kitaposott használt cipő éppen úgy ártalmas mint a kínai. Viszont néha lehet kifogni újat! Sokan kapnak ajándékba cipőt de elnézik a méretet vagy esetleg a család izlését és eladják. Ha ilyet nem találsz, akkor inkább használt rucikat vegyél mint cipőket. Azok nem tesznek kárt a fejlődésében. De nyilván nem akarod sem éheztetni sem pedig lúdtalppal vagy gerincferdüléssel kínozni a lányodat. Legyen 1 cipője de az jó! Ha kinövi legyen még 1 és az is jó. Télen csizma, tavasz-ősz átmeneti nyáron szandi. nem kell minden zetthez külön. és nem napok vagy hetek alatt növi ki a méreteket. nem kell egy hónapban 2 cipőt venni csakhogy trendi legyen.
2012. szept. 9. 21:22
 13/13 anonim ***** válasza:
Az ortopéd orvos olyan cipőt ajánl,aminek jól hajlik a talpa,tehát nem merev,és lehetőleg személyre szabott,csináltatott talp betéttel.Nem ajánl márkásat,nem az a lényeg,hanem amiket írtam.Én most vettem a lányomnak deichmanost,mit ne mondjak,nekem ugyanolyan mint a kínai.Nem minőségibb az anyaga,a talpa,a betét már első nap kiesett,nincs benne lábboltozat(ami szerintem nem is kell,mert ugye a lábboltozat mindenkinek máshová esik).Én úgy vagyok vele,hogy nem veszek 1-el nagyobbat,mint sok okos szülő,mert az is árt,hajlékony talpút veszek,és ami szellőzik.És a kínaiak is közt van ilyen,nekem semmi bajom velük,amúgy a márkás cipők is kínaiak.Ja,és a bokát nem a cipő magas szára tartja,hanem az ínszalagok.
2012. szept. 9. 22:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!