Adhatok valami homeopátiás bogyot a kislányomnak mert nehezen alszik sokat sirdogál? 7hetes a baba
Szia,
Szerintem nyugodtan, de egy szemet. Napi 2-3-szor -gyeél kezdenék, ha nem javul, 4-szeri alkalomig. Egy homeos könyvben 5 évesig annyi szemet ajánlanak, ahány éves, a neten viszont bátran javasolják homeos szakértők is az 5 szemet, ezért egy életmód-homeopata tanácsadótól kérdeztem, és pár hósnak az egy szemet javasolta.
Hogy melyiket? Ezt a tünetek alapján kellene kiválasztani.
Jó korán kezded bogyókkal tömni.Igaz ad egye,addig csöndbe van...én ezt nem hiszem el.Más módszer?Gyerekorvos sem adna neki bogyót az tuti.
Csak akkor ne kérdezze senki,hogy miért szaladgál ennyi zombi gyerek az utcán.
szerintem inkább az okot keresd meg, hogy miért nem alszik
ha a doki rábólint a bogyókra, csak akkoradnám
Na neki megköszönted,pedig ugyanazt írta,csak szebben.
Nem kioktatni akartalak,csak nem értem miért a gyógyszerekhez kell nyúlni elsőnek.
Még mindig a kioktatós vagyok.
Szerintem még nagyon sok olyan dologgal fogod magad szembetalálni,amikor bizony magadnak kell jó praktikát kitalálni.A gyerek csupa-csupa kísérletezés.Biztosan van olyan valami,amivel el tudod altatni,ha ringatni kell,akkor ringatni kell.És hidd el,neki is jobb,ha a mami karjaiban nyugszik meg,és alszik el,mintha bekap egy tabit és jóccakát.
Bízz az anyai ösztöneidben,fogsz megoldást találni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!