úgy értem,sok pihenés,sok alvás és minimális stressz a terhesség alatt befolyásolja a baba természetét? Vagy ez csak babona?
Anyukák, írnátok tapasztalatokat? Köszönöm!
2012. szept. 7. 10:01
1/7 anonim válasza:
Első gyerekemmel végigdolgoztam 8 hónapot a terhességemből,nem épp stressz mentesen= nyugodt baba volt.
Második gyereknél itthon voltam a nagyobbal/2 év 1 hónap van köztük/,de átestünk különböző betegségeken,ami megviselt.Tehát így is volt stressz= ő is nyugodt baba.
Szerintem ha van tejed,és nem hasfájós akkor valószínű hogy nyugodt baba lesz.
2012. szept. 7. 10:07
2/7 anonim válasza:
Nekem nyugodt volt a terhességem. Jól éreztem magam végig. A baba is nagyon nyugis volt a hasamban. 39+5 naposan, könnyen szültem. Most is nyugis, nem hasfájós. Sokat kell vele játszani, hogy ilyen jól ellegyen, de nagyon szerencsésnek érzem magam.
2012. szept. 7. 10:40
3/7 kíváncsicska válasza:
A babával kapcsolatosan nyugodt voltam a terhesség alatt, de minden más miatt stresszeltem eleget (mikor megtudtam hogy terhes vagyok,kiderült nem voltam bejelentve, akkor melóhely keresése, az 5. hónaptól ismét dolgoztam, de 4 műszakban,mert nem mondhattam el, hogy terhes vagyok)szóval nem épp nyugalom vett körbe, de egy nagyon nyugodt, jó kedélyű 9 hónaposom van :) Persze az aktuális fogzást frontokat leszámítva :)
2012. szept. 7. 10:50
4/7 anonim válasza:
Ezen elmosolyodtam, hogy ezek között párhuzamot húznak. :)
Az ég világon semmi stressz nem ért terhesség alatt. Nem dolgoztam a 12. héttől, nem volt semmi gondom, bajom, a terhesség is simán ment. Na a fiam egy soha meg nem álló típus, azon kívül, hogy minden mozgásformát hamar kezdett, nagyon eleven, érdeklődő is. Másfél éves, 10 hónaposan kezdett járni, 1 évesen már stabilan, akár futott is, de a mai napig csak ritkán lehet vele menni babakocsi nélkül valahova, mert neki mindennel el kell bíbelődni, amit meglát a földön, és persze el is szalad előlem.
2012. szept. 7. 11:03
5/7 anonim válasza:
:D Én pénteki napon szültem de csütörtök este még lent voltam a kávézómban dolgozni..... Szóval én végig nyomtam az egész 9 hónapot (jó nem kökemény fizikai munka) De én csak akkor feküdtem le mikor más ember is, nem kezeltettem mgam betegként. Volt stressz is rendesen, volt hogy voltak nagy viták(kiabálós) a párommal. Szóval nem a legnyugodtabb terhesség volt az enyém. Túl hordtam kisasszonyt mert 41 hétre született. És hogy milyen baba ő???? :D :D 4 hetes korától este 8tól 6ig aludt! Sosem sírt senkinél. Sosem volt hasfájós. Sosem éjszakázunk a fogak miatt. Szóval szerintem nincs ez összefüggésben. Már csak azért sem mert a barátnőm meg végig aludta a 9 hónapot :/ Ennek ellenére lett egy extra sírós kiismerhetetlen babája......
2012. szept. 7. 11:34
6/7 anonim válasza:
Rendkívül stresszes terhesség után extra sírós babám született. Lehet hogy van összefüggés, de az is lehet hogy ez véletlen. Sok példát és ellenpéldát lehet felhozni, de szerintem néhány ezer embert meg kellene kérdezni ahhoz hogy egyértelműen el lehessen dönteni.
2012. szept. 7. 12:54
7/7 anonim válasza:
nekem a párom akinek azonnal megírtam a terhességemet a 3.hónap végén reagált, soha nem láttam többé de telefonon a 6. hónapig küldött volna abortuszra telefonon, elsősorban karácsonykor illetve a születésnapomkor. utána már telefonálni sem telefonált. a szerelmi csalódás miatt szó szerint végigzokogtam a 9 hónapot, szinte minden éjszakát hajnalig végigsírtam, keményedések, jóslók, ahogy ilyenkor illik. a 2. hónapban megszűnt a munkahelyem, így még minden mellett megevett a fene, hogy miből fogunk így megélni. közben lezavartam egy évek óta húzódó válást, stb. és ez csak a java. paráztam is, hogy a gyerek biztosan ordítani fog majd állandóan. a fiam napra pontosan született, és amióta tud, megállás nélkül röhög :). még az orvosnál is, az anyukák irígykedve néznek, amikor a hideg fülhallgatóval nyomkodja, mint akit csiklandoznak :). Én meg röhögök vele, hogy Uramisten, ennek a gyereknek kötélből vannak az idegei :). hát van egy stressztűrő szintje, az biztos, talán épp a pocakomban "ragadt rá".
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!