Kaptunk 3 nagy csomag babakaját, ami egy hónapja járt le, adható még?
ugye elvileg 2 évig állnak el, és eléggé biztonsági ráhagyással dolgoznak. aki adta azt mondta h az ANTSZ bevizsgáláskor még a lejárati dátum után 3 hónapig jónak ítéli...
másik: marha húsos ez az étel. Ha még nem evett ilyet, előszörre mennyit adjak belőle? (mert ugye a hús arány nem olyan nagy benne)
Hogy lenne már adható? ha pár napja járt volna le, az talán beleférne, de EGY HÓNAPJA?
Lehet hogy nem lenne semmi baja tőle, de mondjuk nekem eszembe nem jutna odaadni a gyereknek.
Köszönöm a válaszokat, nem én voltam a lepontozó!
Az egy hónapot azért nem éreztem én annyira gáznak mert eleve 2 évig áll el .... de ha jobban belegondolok igazatok lehet.
Mindenkit lepontoztak,bármit tanácsoljon ,én a forralós javaslatot adtam, ha muszáj .
:) nem tud zavarni a pontozás de érdekes hogy semmi sem jó,sajnálom szegényes élete lehet a pontozgatónak :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!