Anyukák! Más fórumon idiótán tudnak válaszolni! Hátha valamelyikőtök tudja, hogy mennyibe kerül az útlevél csináltatás és hogy csecsemőnek horvátba elég e csak a személyiig?
Mi most voltunk három hete, mindannyian szemèlyi igazolvánnyal utaztunk, egyáltalán nem fordítottak vissza a határról. Szépen megnézték mindhármunk igazolványát, és jó utat kívánva átengedtek a határon.
Beutazás bekezdés alatt.
Az elsô személyi ingyenes.
Nekünk legalábbis kellett útlevél, ugyanis társasággal mentünk, és valakinek le volt járva az útlevele, és simán visszafordítottak minket, senki NEM engedtek át személyivel.
Utolsó voltam..
Ez vicc! feketén-fehéren le van írva legalább 20 web-en,hogy NEM kell útlevél!tanultam belőle!legközelebb nem kérdezek ilyet!
azért a jó indulatú anyukáknak köszönöm!
13:09es vagy hányas nem tudom...mit írogatsz,hogy nem tudok olvasni??
"Első útlevél ingyenes volt,még a kórházba intézték..."
ezt te írtad...
pffff....
erre te azt írod,hogy nem tudok olvasni,meg ki írta,hogy ingyenes????..atya ég...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!