Kislányom hétfőn lesz 4 hónapos. Sokszor nem hajlandó enni. Mitől lehet ez? Bővebben lent.
Saját tapasztalat:
1. másfél évesen kéri majd, hogy tedd a kiságyba aludni, addig a karodban fog
2. gasztroenterológushoz járunk 5 hós kora óta (most 2 éves)
Szia. Én lányom most lesz 6 hónapos és 4 hónapos kora óta 4x eszik 1 nap tápszert (félálomba tudom csak megetetni amúgy nem enne tápszert..szerintem utálja:( ). Nem fogad el többet. Szerencsére kezdi már megszeretni a rendes ételt, és napi összesen kb. 200g főzeléket/gyümit/tejpépet (éppen amit adok) eszik.
Lehetséges, hogy fogzik, vagy a front is bezavarhat az evésbe. Szerintem minden baba változik..hol jobban eszik, hol kevésbé. Én lányom nappali alvási szokásai hónapról hónapra változik...az evésről nem is beszélek. Egy ideje átaludta az éjszakát most megint hajnal 2-3 körül kel egyszer enni. Nekünk a napirend nem működik, mert lányom alakítja úgy ahogy éppen kedve tartja. Este viszont 7-8 között már mindig alszik.
Kitartást:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!