Fiam nyaka már kisebesedett, mivel kezelhetném?
Én neten rendelte, de megpróbálhatod nagyobb gyógyszertárakban pl. Nálunk (Mikolc) sem Müller, sem Dm-ben nem lehet kapni.
Frezyderm a márkaneve, én ebből rendeltem, de nézz szét, hátha mekíméled magad a borsos postaköltségtől, mert amúgy sem olcsó, de amikor tapasztalod, hogy mennyire jó akkor a gyermekednek akkor tuti minden pénzt megér:-)
Én melegkiütésre vettem a fiamnak, gondoltam egy próbát megér, már ugyis annyi mindent kentem rá sikertelenül, ez már nem oszt nem szoroz, és láss csodát, nincs is rajta kiütés, ha elfelejtem bekenni, és kijön a kiütés akkor csak rákenem, és másnapra sehol semmi. Hónaljára is szoktam kenni, mert az is "bepállik" neki, ettől soha nem piros, és nem is izzadt. Néha a fenekére is kenem.
Magamra is szoktam, pl ha itthon gyantázom a bajuszomat, csak ettől nem lesz a helye pattanásos:-)
Egyszómintszáz, nekem nagyon bevált, én szeretem, és csak ajánlani tudom, ha megveszed remélem neked és a babádnak is jó lesz! :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!