Mi a leggyakrabban tapasztalt gyógyszer ami nagyon jó ha a baba hasfájós?
Szia!
Az én kisfiam most másfél éves, és mindentől fájt a hasa, nagyon érzékeny volt a gyomrocskája. Végigpróbáltam már mindent, ha fájt, semmi nem használt. Se csecsemőkorában, sem most.
Két hete alussza csak át az éjjelt hasfájás nélkül, most vettem neki egy új teát, a naturland terméke és babapocaknak hívják. Ez az egyetlen ami bevált. Illetve végső elkeseredésemben, (1 1/2 év kialvatlanság) csináltam egy normafloros 10 napos kúrát neki. A kettő együtt nekünk bevált, de a te babád gondolom még kicsi, próbáld ki a teát, hátha nektek is beválik.
32 hetes kismama
Sziasztok!
Az első válaszolótól kérdezem,hogy ezt a teát mennyi idős babának lehet adni?Ujszülöttnek is? 1 hónap múlva szülök,3-ik baba,és az első kettő nagyon hasfájósok voltak,de szerencsére csak 2-3 hónapig.Sajnálom,hogy a tiéd ennyire sokáig az,még nem is hallottam ilyet.Szegény kicsike,ez nagyon rossz lehet:(((
A kérdezőnek:mi kipróbáltuk az inflacolt,espumisant,sab-simplexet,És normaflort is adtam már 4 hetesen,azt hiszem attól lett jobb neki.
Ha csak szélgörcsei vannak,arra jók ezek a cseppek is.
Az erős hasfájás okát pedig még az orvosok sem nagyon tudják,amire ezek a szerek nem hatásosak.Nekünk is csak annyit tudtak mondani,hogy még éretlen a bélrendszer,majd elmúlik idővel.Csak sajna ez a tanács ebben az időszakban sovány vigasz.
Azért próbáld ki ezeket,hátha jó nektek valamelyik.
Sok szerencsét,üdv
Sziasztok!
Az első válaszoló vagyok, négy hónapos kortól lehet, az összetevői: ánizs, kömény, kamilla, koriander és citromfű.
Sajna mindenre érzékenyek voltunk (borsó, spenót, sütőtök, stb, szinte csak a krumplitól nem fájt a hasa)
Ezt még a régi dokinknak is sikerült elrontani antibiotikummal még jobban, amihez nem mondta hogy adhatom a normaflort... annyi idősen is.
Azóta persze dokit váltottunk (nem csak ez volt a rovásán)
Én is most várom a következőt, tuti ő is ilyen nyűgös lesz, nála a homeopátiát fogom megpróbálni, mert az eddig fogfájásra, nekem terhesség alatt fejfájásra bevált.
Vannak golyók hasfájós babáknak is, vízben kell feloldani, és megitatni vele, ez viszont csecsemőknek is lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!