Hamarosan kicsi lesz a hordozónk, ajánlanátok gyerekülést ami nem százezres tétel, de megbízható? Lehetőleg ne 18 kg-ig, hanem nagyobbat már, és dönthetőt.5 hónapos múlt, még nem tud ülni. Leírnátok nektek melyik vált be?
Gondolom az a baj, hogy a lába bele ütközik az ülés háttámla részébe!
Igazat adok a kérdezőnek, nem mindeggy hogy a gyereknek felfelé áll a lába, mert ott az ülés háttámlája, vagy pedig lefelé lóg ha nagyobb ülésébe menetiránynak megegyezően van a baba!
Van 0-25-ös autósülés itt, amit menetiránnyal megegyezően és ellentétesen is be tudsz kötni.
Mi 15 hónapos koráig használtuk a hordozót, én nagyon szerettem, pedig már nagyon kilógott a lába. Viszont hatalmas előnye, hogy rá lehetett tenni a babakocsira, a bevásárlókocsira. Ez nagyon praktikus, mert mindig elalszik az autóban, de így intézhetem a dolgom. "Visszasírom" azt az időt, én nem sietnék a helyedben.
De itt pl. sok ülést találsz:
Semmi gond.
Nektek ha tényleg ilyen hamar kinöné akkor egy 0-18kg-os kéne a kb 4 éves korig jó lesz.
Én is azthittem mikor kilógott a lába, hogy kinőtte akkor kérdeztem meg a szakembereket és mondták hogy nem.
Én most fogok egy 9-25kg-sat venni külföldről (sajna itthon nincs) ami háttal beköthető akár 25kg is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!