Hogyan tudnám érni hogy kisfiam ne csak lázmérőre kakiljon? Nagyon szenved ha nem segitek
anyatejes es màr mindent kipròbàltunk de se
mmi sem hasznàl!
Őszibarackot adj neki, az nálunk bevált!
Lehet kapni 4 hónapos kortól üveges baby ételt, vagy italt is.
Banán, alma hasfogó, a sütőtököt nem biztos hogy meg tudja majd elsőre emészteni, amit te sütsz.
Szia!
Nálunk is ez volt, csak a kislányom akkor 3 hónapos volt és még nem akartam neki adni gyümölcsöt. Csak anyatejes volt, mégsem tudott kakilni. Próbáltuk a cukros kamilla teát, masszírozást, Laevolac szirupot, semmi nem használt. Egy darabig szélcsöveztük, aztán kipróbáltam az Alumina(teljes neve: Aluminium oxydatum) 5 CH homeopátiás bogyót (napi 5 golyót kicsi vízben feloldva)és segített! Pár nap múlva beállt neki rendszeres napi egy kakira. Ettől kezdve kezdtem el hinni a homeopátiában. Esetleg kipróbálhatod. És remélem nektek is segít!
Fiamnak egyszer volt brutál székrekedése 10 hónaposan. Mindent bevetettem, de csak a fent linkelt csoda segített. Kevesen ismerik - olvasd el! DM-ben is lehet kapni kb. 300 Ft-ért. Figyelj, hogy a BABY verziót vedd!
Erősen sós íze van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!