Hogyan töltitek el napjaitokat 20 hó körüli gyermekeitekkel?
Hát akkor ti nagyon ügyesek vagytok:)
Az én fiam 21 hós, de még nem beszél.Mond szavakat ,de még nem igazán tisztán,a végét elharapja.
A könyvek még nem igazán érdeklik,csak egy az pedig a Thomas :)
Gyurmát,zsírkrétát még nem mertem venni neki,mert féltem,hogy megeszi.
Igazából első gyermek és a környezetünkben sincs kisgyerek,úgyhogy nem is nagyon tudom miket lehet már az ilyen korosztálynak tanítani és hogyan.Persze én is a játékokat úgy nevezem meg,hogy közben mondom a színűket is,meg számoljuk az autókat,,de szeretnék még sokkal több mindent is tanítani gyermekemnek.Az az igazság,hogy nem is nagyon volt időm sokat foglalkozni vele eddig,de most már sokkal több időnk jut egymásra.Ezt szeretném kihasználni hasznosan és ezért ötleteket várnék,hogyan lehet tanítva játszani,Mondjuk,amik otthon is beváltak.És persze minden gyerek más,az enyém nagyon energikus,nem nyugodt,úgyhogy meséskönyvet nyugodtan ülve nem nagyon tudunk lapozgatni :)
Hasonlóan telnek a napjaink, mint az elsőnek, akár én is írhattam volna! Viszont a szobatisztaság még várat magára, egyelőre ott tartunk, hogy a kisfiam jelzi, amikor "végzett", de előre még nem szól.:) 3 hete indult el önállóan, most már sokkal többet jár, mint mászik. Kb három hónapja 2-3 szavas mondatokban beszél, erre viszont büszke vagyok, de ez sem az én érdemem, mint ahogy az sem a mi hibánk, hogy csak most tanult meg járni.:)))
20 hónapos, de 12 héttel hamarabb született, így korrigáltan 17 hós korababa.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!