Mennyi a javasolt tápszeradag 6-7 hónapos babának?
180-at is megevett?Az enyém most max 170-et kap.Nem reklamál, hogy kellene neki több, de lehet, hogy meginná.Ez spec. tápszer, és nem tudom mennyit adhatok neki max.
Sajna a lányom nem kaphat tejpépet.
A dobozunkon 210ml van, annyit meg is eszik a babám, most 7 hós, de néha már még többet akar :-)
HA-s tejpépet sem ehet?
Van még a Sinlac is, az gluténmentes, tejmentes, doki is felírja. Én a gyümit szoktam vele sűríteni, de lehet főzeléket is, és simán is lehet adni.
HA-t sem ehet.Sinlacot már vettem, az bejön neki.
Nagyon jól alszik éjjel, de egyszer még megébred.Lehet, hogy este akkor adok neki egy picivel többet, hátha...Csak nem mertem, nehogy gondja legyen a hasával.
Köszi szépen!
A 2. vagyok. Nekem alapból jelez a babám, ha már nem kér többet. A cicitől elfordítja a fejét, a kanalas kajánál elkezd sírni, fészkelődeni és a cumisüveget meg elkezdi tapsolni és kilöki a kezemből.
Nekem ha este megeszi a 210-t, akkor is felkel 2 körül és simán megeszik 180-t, vagy cicizik és 6-7-kor már kuruttyol. De mondjuk délelőtt ilyenkor kevesebbet eszik.
Szóval az enyém tényleg éhenkórász. Főzelékből is 270ml eszik délbe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!