A Klacidot (szuszpenzió) bele lehet tenni valamibe (tea/tejital)?
nem tudom mi ez amit írsz,valami antibiotikum?
Az én lányom a teából simán kiérezte az ízét,és nem itta meg,feleslegesen erőlködtem.Szerintem a Te gyerkőcöd se fogja ,de azért egy próbát megér. Én úgy adtam neki,hogy lefoglaltam pl.a telefonomban a róla készült videót/képeket nagyon szerette ezért ritkán mutattam csak neki,és ilyenkor annyira figyelt a telefonra hogy bele tudtam nyomni a szájába és lenyelte és utána nem volt ordítás percekig.
Az én kislányom is kapott Klacidot(tüdőgyulladásra),ő se akarta bevenni.De ehhez egy fecskendőféle van azzal kell beadni.Mivel muszáj volt neki beadni mi leszoktuk fogni én meg belenyomtam a szájába.Drasztikusan hangzik de mivel nem akartam hogy kórház legyen a vége más megoldás nem volt.
Szerintem ne keverd bele semmibe,úgy nem biztos hogy használna neki.De esetleg kérdezd meg a védőnődet.
2.vagyok
Ismerős. Az én kislányom is már előre menekült mikor meglátta.
Az én fiam is kapott, az ő figyelmét sem lehetett elterelni semmivel, mert ez egy nagyon keserű vacak. Ő kiütéses is lett tőle, így fel is függesztettük a 2. adag után.
Volt még egy antibiotikum (zinnat), ami nagyon keserű volt, azt sem vette be, visszavittem, írtak fel injekciót helyette (zinacef), 10-et kapott, hörghurutra.
Esetleg hívd fel a dokit holnap, hogy nincs-e valami más antibiotikum, aminek jobb az íze és a betegségre jó lenne, mert ezt nem tudjátok beadni. Általában ugyanolyan hatóanyaggal többféle gyógyszer is van.
Huhh az én lányom is Zinnat allergiás! Azt még ki is hányta :(
Ha tényleg nem issza meg,lehet kérni másikat is.Általában van,nekünk is írtak a Zinnat helyett másikat,csak 2x olyan drága volt,de nem érdekelt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!