Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » BeSafe IZI Comfort x1 Isofix...

BeSafe IZI Comfort x1 Isofix vagy Maxi Cosi PrioriFix? Miért? Budapesten melyik bababoltokban találni hozzáértő eladókat?

Figyelt kérdés
Eddig a Váci úti Brendonban, illetve a Nagy Lajos úti Minimanóban. Az előbbiben nem volt valami meggyőző az eladó, az utóbbi eladója abszolút ott volt a szeren, csak szeretnék még néhány boltba ellátogatni, hátha említenek valamilyen ellenérvet a Minimanós által ajánlott üléssel kapcsolatosan. Illetve természetesen kíváncsi vagyok a Ti tapasztalataitokra, érveitekre is. Előre is köszönöm.
2009. júl. 28. 11:18
 1/2 anonim ***** válasza:
Mi a Besafe-et az Elefániban a 18. kerületben vettük, de nem az isofixeset hanem a simát.Nekünk még a maxi Cosi Tobi volt porondon. Ott az eladó csajszi nagyon toppon volt, meg voltam vele elégedve. Beleültettük mindkettőbe a gyereket, úgy vettem észre az ő alkatához ez jobban passzolt. az eladó mondta, hogy volt aki azzal jött vissza, hogy megveszi a besafeből az egyel nagyobbat is, mert volt karamboljuk, az autó ülése szétment, a gyerekülés és a gyerek egyben maradt. Úgyhogy nekik bizonyított. Mi még szerencsére élesben nem próbáltuk, de a lányom nagyon szeret benne utazni, én is meg vagyok vele elégedve és még jól is néz ki (tudom ez utóbbi elhanyagolható szempont csak úgy leírtam).
2009. júl. 28. 15:02
 2/2 anonim válasza:
Mi is BeSafe-t vettünk a Dunakeszi kenguruba. Nagyon rendesek az eladók, egy éve ott vettük a babakocsit is. Nekünk a BeSafe-t ajánlotta, és a neten is szinte ez kapott a legjobb minősítést.
2009. júl. 29. 08:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!