Adnátok olyan gyümölcsöt a babátoknak, amibe "valami" már beleharapott?
Anyósom hozott a telekről körtét, tehát mondhatni biót, ami jó, de mondta, hogy az egyikből egy állat kiharaphatott egy darabot, de majd levágom.
Túl finnyás vagyok, hogy olyat nem adnék a gyereknek és én magam sem enném meg?
Nem anyós kérdés, mert amúgy nagyon szereti a gyerekeimet meg ők is a mamát, jól is bánik velük.
hát ha állat harapott bele evidens hogy nem adom oda
még ha levágtam is...
Én is csak levágnám, nincs annak semmi baja.
Nem vagy finnyás, csak túlreagálod, gondolj bele a kukacot is kivágod a gyümölcsből.
Vagy ha kukacos az alma akkor azt sem adod oda?
Bocsánat ha megbántottalak, de én tanyán nőttem fel, nekem ez nem jelent gondot
Ha darázs, méh, akkor jól kivágod, megmosod és kész.
Persze ha nagyobb állat, akkor össze is nyalhatta, azt inkább én nem adnám.
Persze én panelben nőttem fel :-)
Nálam jobban nem utálja senki a kukacot és társait, de ne legyetek ennyire finnyásak! Jól meg kell mosni, meghámozni, "rossz" részt kivágni, és kész. Én nem akarok steril gyereket nevelni, hogy a légy nem szállhat rá. És mindezt azért, mert panelben nőttem fel, félek minden állattól, nem szeretem, ha valami már belekóstolt a gyümölcsbe, de nem akarom, hogy a gyerekemet ez zavarja. Én küzdök magamban az ilyenek ellen (majdnem fóbia), nem akarom ugyanezt a gyereknek.
Bocs, ha valaki ezzel nem ért egyet, nálam ez van.
Én is kivágnám belőle a 'hibás' részt,alaposan megmosnám és természetesen odaadnám.
De csak is úgy csináld,ahogy Neked jó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!