A bevásárlókocsik "gyerekülés"-ére az van írva, h max 15kg. Tettetek már bele nagyobb babát? Történt valami?
Az én kislányom 18 kg, de simán belerakatja még magát néha. Soha semmi gond nem volt belőle, de már mondtam neki, hogy erről szokjon le, mert már nehéz felemelni a kosárig. :)))))
Most rászokott a nagy kosár részre. Így csak felemelem a kosár gyereküléses részét, és bele tud mászni. Így nem kell emelgetni.
Megint más vagyonokért veszi a kosarat, amiért idióta szülők tönkre vágják, aztán kedves mosollyal továbbsétálnak. Én meg módszeresen fotózom, mert apámék szállítják a kosarakat Tesco, Auchan és hasonló helyekre, aztán garanciálisan követelik a széttört kosarak helyett az újat. Így legalább lehet mutatni a boltnak, hogy a kedves vásárlók mit csinálnak. No nem mintha őket érdekelné...
Az ilyenekkel ott helyben ki kéne fizettetni (ja, csak hogy tudjátok: egy ilyen kosár 20-60.000 Ft között van, de az új gurulós verzióból még ennél is drágább kiadás is van...).
Szerintem ő még belefér. Az ilyen dolgokra szerintem 2-3kg-mal kevesebbet írnak.
Csak a cipője meg csak annyit hogy, lehet előtte kutya kakiban volt.
Én nem raknám bele 15 kg fölött, bár amilyen kis súlyu a kislányom, amire eléri, már nem is akar beleülni.
Azokkal egyetértek, akiknek nem tetszik, hogy a kosár részbe rakják a gyereket. Nekem sem tetszik, mert lehet, hogy csak a cipő koszos én viszont olyat nem láttam, hogy cipő nélkül ül a kosárba. De belegondolva, ez a lehetőség sem tetszik, hogy az én kenyerem ott van, ahol előtte egy gyerek zoknis lába volt.
Elvileg ki is van írva több multinál, hogy tilos a nagy kosárrészbe tenni a gyereket. Tényleg nem higénikus. Bár mondjuk a kocsi szerintem alapból is piszkos. Csomagolás nélküli árut nem is tennék bele.
Nem tudom mi történik, ha nehezebb gyereket tesznek bele, de felborulni biztos nem fog. Főleg, ha a kocsi másik végébe pakolsz valamit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!