Kisbabátok gondozásában, nevelésében mennyire segít férjetek/párotok (etetés, fürdetés, tisztába tétel, séta, játék, stb. )?
Figyelt kérdés
2012. szept. 2. 19:07
11/14 anonim válasza:
Bocs az off-ért de miért kell lepontozni amikor csak leírtam, hogy nálunk hogy van? Aki ugyanazt írta mint én csak hosszabban az meg 100%-os...
Első voltam..
12/14 A kérdező kommentje:
Kitarivo: egyáltalán nem pontoztalak le!! Most megnéztem direkt, azt jelöltem be, hogy nekem a Te válaszod HASZNOS!!! Akkor valamit nem jól küldött a rendszer vagy nem tudom! Ha gondolod el is küldhetem bemásolva!
2012. szept. 4. 00:23
13/14 A kérdező kommentje:
Kitarivo: íme:
kitarivo válasza:
Ha éppen otthon van és megkérem akkor bármit megcsinál örömmel de magától semmit.
A válasz 73%-ban hasznosnak tűnik. A válaszíró 83%-ban hasznos válaszokat ad.
# 1/12 tegnapelőtt 19:13 Privát üzenet
Szerinted a válasz hasznos.
2012. szept. 4. 00:25
14/14 anonim válasza:
Mindig van 1-2 kedves ember aki esetleg nem is válaszol a kérdésre csak lepontozza a többieket. Bocsi kérdező, nem feltétlen rád gondoltam, mindenkihez szólt a kérdés, csak ezek szerint félreérthető voltam!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!