Felicitas csomag, nektek is csalódás volt? (a fél éves kori. )
Figyelt kérdés
Csalódva néztem ma bele a felicitas utolsó csomagjába. 1 kis sudocrem volt benne. A többi mind szórólap, ja és egy 2011 decemberi kismama újság. :( Nektek mi volt benne. Csak nálunk spóroltak ki mindent? Se egy kiskanál, előke, semmi.2012. aug. 31. 15:59
11/16 anonim válasza:
A féléves felicitas csomagban nekünk is volt sör. :) Igaz, mi azt postán kaptuk meg, mert a kórházban nem kaptam csomagot, így e-mailben igényeltem meg tőlük.
Ezek voltak a csomagban: [link]
Januárban kaptuk meg a csomagot, akkor volt fél éves a lányunk.
12/16 anonim válasza:
Nekem is csak ennyi volt benne :( Viszont a dm-es bababónusz kezdőcsomag egész jó volt. És a Hipp-es is rendben volt. Ajánlom nektek is!
13/16 anonim válasza:
Én azzal együtt vettem fel a rosmannban olyat amiben volt rengeteg olyan prospektus ami nagyon sokat segített a hozzátáplálásnál. Lázmérő matrica is volt benne ami 1x nagyon-nagyon jól jött mivel csak bedobtam a pelenkázótáskába és mikor úton voltunk eszembe jutott mikor szükség volt rá. Az összes hipp termék beosztása is benne volt hogy mikortól lehet és milyenek vannak. A kecskeméti is. De mi végül csak hippet vettünk mert kicsit eltért a 2 étrend és szerettünk volna egy félét követni. De ezt is belőle tudtam meg. Én a sodocreamet nem használtam. megvettem egy bazi nagy tégellyel még terhesen aztán a gyerekorvos figyelmeztetett hogy kislányoknál hártya nő a kis micsodájára és az elmúlt fél évben akkor éppen 2 kislánynak is fel kellett vágni emiatt és aktuális téma volt. Nem is nagyon emlékszek rá, csak arra hogy rengeteg papír volt az tény, de elolvastam mindet és volt olyan köztük ami segített. Mivel ingyen volt így nem panaszkodtam, sőt...! Néhány reklám egyébként számomra hasznos volt (pl mecsek babatea) mert nem is tudtam, hogy mit keressek a polcokon:S Nekem a környezetben nincs 1 db kisbaba sem ahonnan leshettem volna. Eléggé esetlen voltam az első időkben vagy valami újabb termékkel kapcsolatban. Pl azt sem tudtam, hogy ha a kisbabám ínyét vizes gézlappal evés után áttörlöm akkor megelőzhetem vele a fogszuvasodást ami már baba korban elkapható még a szülőtől is ha szájon csókolja! Ezekkel a fogászom szerelt fel (mintha a kismama folyton csak olvasni akarna:D) aki a család jó barátja egyben. Hát magamtól biztosan a sok ezer gyerek mellett állna majd fogtömésre várva néhány év múlva. Na persze nem halálos vétek lett volna ha kihagyom, de nem is tudtam, hogy lehetőségem van megelőzni ezt. Hozzátáplálásnál is azt sem tudtam hogy létezik hipo allergén hozzátáplálási szisztéma. PEDIG DE! Az eddig kapott termékmintáimat én sosem tudtam kihasználni igazán a matricán és teán kívül. kaptam egy mosóport amire én magam is allergiás vagyok, egy kisautó mintájú cumit a kislányomnak, egy krémet amit sosem használtam, tea porokat amiket sosem ittunk, aventes poharat amiből én már 30 db-ot vettem addigra itthonra:D Egy hippes pólót ami sztem elég csúnyácska, egy megkötős előke amilyen típusút mi sosem használtunk, egy autó matricát amit sosem fogok felragasztani a kocsimra:D, egy hippes hatalmas nagy kanalat amivel még most 1 évesen sem tudunk enni olyan nagy és néhány papírból készült képkeretet:D:D:D Persze aranyosak, hogy valami meglepetést tesznek bele, de inkább több kis úti könyvecskét tehetnének ezek helyére. Mármint igazán hasznos ismertetőket nem csak reklámokat. Sok jó tanácsot, praktikát... Még a csomagolni való is kisebb lenne:)
14/16 anonim válasza:
Én tavaly vettem át a féléveset, de nekem volt benne több minta. Egy év alatt is ennyit süllyedt a színvonal?
Jó, nem a csomagokra alapoztam a gyerekvállalást, de na :D Meglepődtem.
15/16 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó. Igen én is ezt akartam mondani, csak rosszul fogalmaztam! :D
2012. szept. 1. 12:17
16/16 anonim válasza:
Nekem is ugyan az volt benne mint a kérdezönek, Egerbe váltottam ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!