Miért nem alszik napközben 6 hetes lányom? Este jól alszik de napközben sír, mi lehet az oka? Már kikészülök.
Figyelt kérdés
A hasa nem fáj az tudom hogy akkor hogyan sír.2012. aug. 31. 11:01
1/4 anonim válasza:
Rengeteg dologtól lehet... Pl túl világos van, cicin szeretne elaludni, jobban vágyik ilyenkor a közelségedre, zajosabb a lakás, melege van....
2/4 anonim válasza:
Szia! Az én kislányom ma 7 hetes, hasonlóan "szenvedünk" mi is. Nem tud egyedül elaludni, ezért ha fáradt sír. Eddig kézben altattam, de most erőt vettem magamon, és próbálom az egyedül elalvást az ágyban és a hátát simizem közben.
3/4 A kérdező kommentje:
Hogy haladtok az egyedül elalvással?
Nálunk még nem megy. Sőt mostanában van, hogy a kezemben elalszik, de amikor leteszem felébred. :( eddig nem volt ilyen.
2012. szept. 3. 16:48
4/4 anonim válasza:
Nehezen, de kitartok, múlt héten még fél óráig is eltartott most már 10 perc alatt végzünk. Két hete a babakocsiban is elalszik, amit eddig nem tett meg. Én hason altatom, ez bevált. De most látom, hogy egyre többet van fent, kb. 10-15 percig el is nézelődik már. A kézben altatásnál kb. 15-20 percet kell várni míg leteszed, mert akkor van már olyan mély álomban, hogy ne ébredjen fel mikor leteszed.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!