Szeretnék még egy babát egy kisfiut, lehet ezt valahogyan befolyásolni?
ha a peteérés napján vagytok együtt, akkor nagy valószínűséggel fiú lesz, mert a fiú spermák gyorsabbak (de rövidebb életűek , mint a "lány" spermák), tehát hamarabb érik el a petesejtet és termékenyítik meg azt.
Visont ha mondjuk 2 nappal vagytok a peteérés előtt együtt, akkor valószínűbb lesz a kislány, mert amire megérik és kilökődik a pete, addigra a fiú spermák gyengülnek és a hosszabb életű "lány" spermák fognak eljutni a petesejthez.
Nálunk az első baba kisfiú(14 hónapos) és a 2. babánk is fiú lesz (25 hetes vagyok) és mind a 2 esetben a peteérés napján voltunk együtt :)
sokat olvastam erről a témáról, biológus is vagyok. remélem érthetően írtam le :)
Millió ilyen felvetés van kezdve onnan, hogy nyitva van-e a párod szája vagy nincs, felül van-e vagy nem....
de a természetetet nem lehet befolyásolni.
Az lesz, ami a fogantatás pillanatában eldől!
Köszönöm a válaszokat tök jó:)
Nekem egy kislányom van most 9hós,de szeretnék mihamarabb egy kis öcsit:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!