Most lesz 2 hónapos a babám . Ezüst fülbevalót lehet neki be rakatni vagy csak aranyat? Elő ítéletesek ne írjanak!
szia!
én tuti h raknék akkor csak aranyat!
1es vagyok
sztem vegyetek aranyat neki és később cseréljétek ki ezüstre.én is úgy tudom h nem szabad az ezüstöt először.
Először nálunk orvosi fém fülbevalót kapnak a kicsik,ezt lövik be,ez nem allergizál.Később kipróbálhatjátok az ezüstöt,de általában csak azért szoktak aranyat tetetni,mert az nem allergén annyira.
Én fém allergiás vagyok a fülemben,ujjamon,nyakamban csak az aranyat tűri a bőröm,csak a csuklómon tudok ezüst karláncot hordani.Pedig jobban szeretem az ezüstöt,de sajna nem lehet.
Aranyat, a papa értse meg, hogy allergiás lehet rá a baba, ebből ne csináljatok ügyet, csak azért pl. hogy ne sértődjenek meg h nem azt rakjátok be.
Igazán megkérdezhette volna. Rakjátok el későbbre. Az ezüst meg amúgy sem akkora drágaság hogy kockáztassatok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!