Több rezsit fizettek, mióta megvan a baba? Mennyire jönne ki a rezsi szerintetek?
Szeretnénk albérletbe költözni a 14 hónapos kisfiammal. Nem szeretnék olyan helyzetbe kerülni, hogy ne tudjuk fizetni a számlákat, ezért utána járok a dolgoknak. Nyilván egy baba mellett megugranak a költségek. Sok helyen nézelődtem már és arra lennék kíváncsi, hogy egy 2.5 szobás, fűtés-korszerűsített lakás havi rezsije szerintetek mennyire jönne ki körülbelül?!
Mekkora a különbség a központi fűtés illetve a korszerűsített esetén a gázszámlában?
Köszi a válaszokat!
Előre is köszi a válaszokat!
Szia!
Nekünk egyedül a vízdíj lett több, kéthavonta 2000 Ft-tal, szerintem az még kibírható. A többi ugyanannyi.
Hogy mennyi a korszerűsített fűtésű lakás rezsije, azt nem tudom. Mi 2,5 szobás központi fűtésesben élünk, augusztusban így nézett ki:
Internet+tévé: 8 729
Víz: 11 989 (2 havonta)
Közös költség: 11 000
Villany: 5 548
Meleg víz+csatorna+szemétszállítás: 21 369, ez télen a távhő miatt akár 50 ezerre is felmegy. Ezzel nem tudunk mit csinálni. :(
Gázszámla 3 havonta jön, júliusban 6700 Ft volt. Ez nem egy akkora tétel.
ja és mi jelenleg 4 en vagyunk ennyi rezsire,most jön a 3. baba.most azért lett 51,mert sokszor locsoltunk a kánikulában,amikor nem volt locsolás,45volt.
utolsó
nekünk is 60-70 körül volt a panelban a 1,5 szobás lakásunk rezsije. 2,5 szobásnak biztos több, a fűtés nagyon megdobja.
nekünk is megnőtt babával, mivel férjem is én is baba előtt csak aludni jártunk haza, munka mániások voltunk :D most meg mindent itthon csinálok, ugye itthon sokszor lehúzom a wc-t, főzök, sokkal többet ég a lámpa, a számítógép egész nap be van kapcsolva... igaz közben elköltöztünk panelból kertesbe így csökkent a rezsi a közösköltség és a fűtés miatt. 2,5 szobás szerintem kettőtöknek nem éri meg, még ha annyi is ára mint a 1,5 szobásnak... de ha van a közeletekben kertes házas rész akkor ott is nézzél szét, mifelénk vannak kialakított kis 40 nm-es lakások kiadók, ugyan ott lakik a tulaj is, de havi 20-30.000Ft-al olcsóbbra jön ki
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!