Mennyi idős kor után nem forraljátok a csapvizet a babátoknak?
Figyelt kérdés
Az én kisfiam 15 hónapos, ihat már csapvizet forralás nélkül?2009. júl. 26. 18:02
11/16 anonim válasza:
A felháborodott válaszolónak üzenem hogy az ásványvíz alig különbözik a csapvíztől, tele van az is káros anyagokkal. Ez kimutatható egy olyan eszközzel, ami által kicsapódnak a szennyeződések, amivel mind a csapvíz mind az ásványvizek tele vannak. Nekünk víztisztító berendezésünk van, mely ezeket megszűri. Úgyhogy forrald fel nyugodtan az ásványvizet is.
12/16 anonim válasza:
Az asvanyvizet csiramentesen palackozzak, maskepp megromlana, vagy nem?
13/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm nektek!
A csapvíz úgy látom jobban is ízlik neki.
2009. júl. 27. 11:09
14/16 anonim válasza:
Hát akkor sak add neki
Egészségedre meg a babádéra is!!
15/16 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó válaszoló, a stílusod lenyűgöző!
Inkább csapvizet adok mint a pessedt szagú ásványvizet amit én sem bírtam meginni!!!
De neked meg az váljon egészségedre!
2009. júl. 28. 11:12
16/16 anonim válasza:
Ezen nem értem mi van rossz stílus!!
Hát igen van akinek nem telik ásványvízre!!
De nem azt kell irni hogy possadt nem tudom hogy lenne már possadt!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!