1/4 A kérdező kommentje:
Bébi ételeket is adok neki,két üveggel megeszik, aztán kér még cicit és még amiből én eszek: májkrémes kenyér...bármi is az még kunyizik belőle!!!
2012. aug. 28. 17:16
2/4 A kérdező kommentje:
Vacsorára bébi tejbegrízt(vízzel készített) kap, utána még cicizik....el alszik viszont 2-3 óra múlva felkel cicizni! Ilyenkor tuti éhes mert próbáltam hogy csak ringatom őt,magamhoz veszem, énekelek neki...de ő csak cicivel alszik el!!!!
2012. aug. 28. 17:18
3/4 anonim válasza:
Mégis, hányszor eszik egy nap szilárd ételt?
Ilyenkor már szinte minden étkezésnek ki kellene váltva lennie, az anyatej max. reggel-este, és napközben szomjoltásra.
Ez az én véleményem.
Ha megvan a reggel-cici, tízórai, húsos ebéd, uzsonna, vacsora, alvás-cici, napközben további szopik, és ha tényleg van még tejed, akkor elvileg nem szabadna éhesnek lennie.
4/4 A kérdező kommentje:
Reggel mikor felkel, cicit kér, utána lustizik még kicsit az ágyában...tízóraira tejbegrízt kap + még amit én eszek+ gyümölcsöt. Ebédre bébi ételt kap de olyat amit 10 hónapos kortól lehet enni(tartalmas+darabos)
2012. aug. 29. 09:36
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!