Andika7 kérdése:
Szerinetek mikortól lehet a sportkocsit használni?
Figyelt kérdés
2012. aug. 28. 14:20
1/4 anonim válasza:
Hát elvileg amikor már jól ül nem nyeklik.De a nagy átlag jóval előtte beleteszi.Én 5 hónaposan tettem bele,mert amikor elmentünk sétálni a mélykocsival végig üvöltötte a sétát és az lett a vége hogy hazáig cipeltem a fenekét a karom majd leszakadt.Aztán mikor beletettem a sportkocsiba félig ülő helyzetben mint akit kicseréltek a világ végére is el tolhattam volna!
2/4 anonim válasza:
8 hónapos volt a lányom mikor vettem neki sportbabakocsit.
3/4 anonim válasza:
Amikor már megtartja magát, én beletettem őket. Ez mindig előbb volt, mint hogy ülni tudtak volna, de mindegyik gyerekemnél máskor.
Függ attól, hogy mennyire nagyok és erősek.
4/4 anonim válasza:
3 vagyok, elküldtem véletlenül.
5,5 hónapos, 4 hónaposak voltak a nagyobbak.
a picim most 3 hónapos, de lehet, hogy már nem sokáig várok. Nagyon nagy és erős, túlhordott baba volt, már átfordult egyszer hátról hasra. És nem utolsó sorban a mózesben épp hogy elfér még ha kinyújtózik.
150°-ban döntöm a kocsit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!