Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Ha a baba kórházba kerül és a...

Ha a baba kórházba kerül és a főorvos azt mondja, hogy nem lehet bent lenni a babával (8 hónapos), mert 1: nincs hely,2: úgysem érzékeli a baba, hogy nem vagyunk ott- ezért felesleges- ebben az esetben Ti mitévők lennétek?

Figyelt kérdés
Én úgy tudom, hogy 3 éves korig ott lehet lenni éjjel-nappal a babával, még műtét után is. Rosszul tudom? Tudnátok valamilyen linket küldeni, ahol ezen jogunk benne van? El vagyok keseredve és nem értem ezt a hozzáállást!!!!!
2009. júl. 26. 15:07
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
100%
2009. júl. 26. 16:43
 12/23 anonim ***** válasza:
100%
Szia! Nagyon elítélem ezt a hozzáállást az orvostól. Téged maximálisan megértelek, mi a kisfiammal a hétem jöttünk haza a kórházból /6 hónapos, szopik/, nem volt kérdés, hogy vele maradok éjszakára is. Mi Miskolcon voltunk a Gyermekosztályon, maximálisan meg voltam elégedve az orvosok, nővérek hozzáállásával. Elég trauma a kórházban leni, nem még ha így állnak hozzá. Ha teheted menj másik kórházba, mi sem a legközelebbibe mentünk. Úgy hogy vele voltam, még így is megviselte, pedig csak 4 napig voltunk.
2009. júl. 26. 17:01
 13/23 anonim ***** válasza:
63%
Szia!Én biztos hogy nem vinném abba a kórházba!Ha van lehetőséged vidd el máshová!Az én kislányom 7 hós korától 11hónapos koráig 4x volt Újszegeden a kórházban,de mindig mellette lehettünk!Volt hogy én nem tudtam vele bennmaradni és /pedig nagyon körülményes volt megoldani/az apukája maradhatott benn vele.Mindent elkövetett a doktornőnk hogy ott tudjunk vele lenni.Ahol ilyen szemét módon csinálja a doki,oda szerintem ne vidd.Lehet hogy pénzt várt volna?A másik pedig ha szopik a baba akkor mindenképp meg kellene oldaniuk hogy bennmaradhass!Mindenképpen jelezném a betegjogi képviselőnek!
2009. júl. 26. 17:28
 14/23 anonim ***** válasza:
100%

Hol laksz ?

Melyik kórházról van szó?

2009. júl. 26. 17:49
 15/23 anonim ***** válasza:

Szia!

Ez hülyeség, hogy nem érez belőle semmit!!

Már hogyne érezné az anyja hiányát akármilyen pici!!

Az enyém is 8 hónaposan volt kórházban 2 napot! De egyedül tuti nem hagytam volna ott, bár ott fel sem merült, hogy maradhatok-e, autómatikusan engem is felvettek az osztályra a gyerekkel!Nagyon megviselte őt így is a sok vizsgálat, nem mégha nem lettem volna ott. Jaj, jut eszembe: 6 naposan visszakellett vinnem, mert besárgult, ott elvették tőlem a egyereket és kész, nem mondtak semmit, hogy én maradhatok-e vagy sem, így fogtam magam, és befészkelődtem a váróba! Mondtam, hogy csak a gyerekkel vagyok hajlandó hazamenni, egy óra múlva már volt is szobám, ahol eldőlhettem két szoptatás között! Természetesen mindkétszer másik kórházban voltunk! És úgy tapasztaltam, hogy minnél közelebb esik a fővároshoz annál utálatosabb! Én a helyedben nem hagynám ott műteni, ha nem engedik, hogy vele maradjak!

2009. júl. 26. 18:15
 16/23 A kérdező kommentje:
Budapest. OITI.
2009. júl. 26. 19:20
 17/23 A kérdező kommentje:
Kb. 10 nap lenne.
2009. júl. 26. 19:21
 18/23 anonim ***** válasza:
100%

Semmiképpn ne egyezz bele-

Keres másik kórházat!

2009. júl. 26. 19:56
 19/23 anonim ***** válasza:
100%

Szia

Szerintem fordulj a beteg jogi képviselőjükhöz a honlapon megtalálod az elérhetőségét( [link] is hívd fel a mobilszámát és érdeklőd meg hogy miért is sérülnek a gyereked jogai.

Legyél nagyon határozott főleg hogy ennyi időről van szó.

Az én kis lányom 5 hósan volt kórházba ez első 36 órát én is széken ülve töltöttem mert nem volt szabad ágyuk de ki nem rakhattak ne hagyd magad.

2009. júl. 27. 10:05
 20/23 anonim ***** válasza:
Igen rosszul tudod mert 14 éves koráig bárhová mehetsz vele és ott maradhatsz vele jogod van hozzá.
2009. júl. 27. 16:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!