Ha a baba kórházba kerül és a főorvos azt mondja, hogy nem lehet bent lenni a babával (8 hónapos), mert 1: nincs hely,2: úgysem érzékeli a baba, hogy nem vagyunk ott- ezért felesleges- ebben az esetben Ti mitévők lennétek?
Hol laksz ?
Melyik kórházról van szó?
Szia!
Ez hülyeség, hogy nem érez belőle semmit!!
Már hogyne érezné az anyja hiányát akármilyen pici!!
Az enyém is 8 hónaposan volt kórházban 2 napot! De egyedül tuti nem hagytam volna ott, bár ott fel sem merült, hogy maradhatok-e, autómatikusan engem is felvettek az osztályra a gyerekkel!Nagyon megviselte őt így is a sok vizsgálat, nem mégha nem lettem volna ott. Jaj, jut eszembe: 6 naposan visszakellett vinnem, mert besárgult, ott elvették tőlem a egyereket és kész, nem mondtak semmit, hogy én maradhatok-e vagy sem, így fogtam magam, és befészkelődtem a váróba! Mondtam, hogy csak a gyerekkel vagyok hajlandó hazamenni, egy óra múlva már volt is szobám, ahol eldőlhettem két szoptatás között! Természetesen mindkétszer másik kórházban voltunk! És úgy tapasztaltam, hogy minnél közelebb esik a fővároshoz annál utálatosabb! Én a helyedben nem hagynám ott műteni, ha nem engedik, hogy vele maradjak!
Semmiképpn ne egyezz bele-
Keres másik kórházat!
Szia
Szerintem fordulj a beteg jogi képviselőjükhöz a honlapon megtalálod az elérhetőségét( [link] is hívd fel a mobilszámát és érdeklőd meg hogy miért is sérülnek a gyereked jogai.
Legyél nagyon határozott főleg hogy ennyi időről van szó.
Az én kis lányom 5 hósan volt kórházba ez első 36 órát én is széken ülve töltöttem mert nem volt szabad ágyuk de ki nem rakhattak ne hagyd magad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!