Mi az a cytológia: V-107? Bőv. Lent
Figyelt kérdés
2010.decemberében hoztam világra a kislányomat. Kb. 3hónapja kezdődött el az alhasi fájdalom mind a két oldalt. Egyre jobban és már ügyeletre is mentünk vele, mert elöntött a vér,miközben az ultrahang kimutatta, hogy peteérésem van.Ma voltam nőgyógyásznál, az aszisztense mondta, hogy az egy menzesz volt, mire a dokim mondta, hogy nem, megvoltak lepődve amikor mondtam, hogy van már egy gyerkőcöm. Levette a kenetet a rákszűréshez, és nem biztatott túl sok jóval. Mi lehet? :( És mi ez a 107?2012. aug. 27. 12:59
1/5 anonim válasza:
És akkor amikor elkezdett fájni a hasad, akor "jött meg" először, tehát az az amit mensesnek gondolnak, és mégsem?
2/5 anonim válasza:
Hát én ezt nem értem... miért csodálkoztak, hogy van gyereked?
Miből gondolják, hogy nem menstruáció volt? Van rendes menstruációd?
Ez már a citológia eredménye, vagy még csak kenetet vett?
3/5 A kérdező kommentje:
Kenetet vett. mert elmúlt a menzeszem és rá másfél hétre elöntött a vér, ami ilyen vizesebb vér volt. nem csak akkor fájt az alhasam, előbb is fájdogált, kértem időpontot nőgyógyásztól,de későn kaptam és akkor már az ügyeletet is megjártuk. az ügyeleten közölték,hogy van egy 11mm-es folliculus a jobb petefészkembe,de az normális mert félidőnél vagyok, mire kérdeztem, hogy akkor miért vérzek,és nem tudta rá a választ az ügyeletes. Ma benyúlt a doki és nyomkodta közben a hasam,és annyira fájt,mire csak bólintott.
2012. aug. 27. 13:25
4/5 A kérdező kommentje:
Sőőt, nem csak fájdogált, hanem derült égből villámcsapásként ért, annyira bele nyílalt, hogy nem birtam lábra állni, ez sajnos többször is előfordult már.
2012. aug. 27. 13:26
5/5 anonim válasza:
Kenetet mindig vesznek, ha egy éven belül nem volt citológia (évente kell járni minden nőnek).
Amiről írsz, az sajnos elő szokott fordulni, főleg idősebb korban, de néha fiatalabbaknál is, hogy akár hetente "jön meg" a menstruáció. Ha nem tudják másképp elállítani, akkor egészségügyi kaparást csinálnak. (Anyukámnak többször is kellett.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!