Saját készítésú húskrém, májkrém, tojáskrém, zöldségkrém (répa, spenót) mennyi ideig adható a babának?
Figyelt kérdés
Friss húsból, zöldségből csinálnám, margarinnal vagy vajkrémmel keverném, nem tudom melyik a jobb.
Mennyi ideig áll el a hűtőben az így elkészített szendvicskrém?
2009. júl. 25. 20:59
1/1 anonim válasza:
Csomagold egy evésnyi adagokba,és fagyaszd le.A normál hűtőben engedtesd ki.A hűtőben 1-2 napnál tovább,főleg ilyen melegben,nem jó tartani.És gondolom nem akarod mindennap azt adni a babának.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!