Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Saját készítésú húskrém,...

Saját készítésú húskrém, májkrém, tojáskrém, zöldségkrém (répa, spenót) mennyi ideig adható a babának?

Figyelt kérdés

Friss húsból, zöldségből csinálnám, margarinnal vagy vajkrémmel keverném, nem tudom melyik a jobb.

Mennyi ideig áll el a hűtőben az így elkészített szendvicskrém?


2009. júl. 25. 20:59
 1/1 anonim ***** válasza:
Csomagold egy evésnyi adagokba,és fagyaszd le.A normál hűtőben engedtesd ki.A hűtőben 1-2 napnál tovább,főleg ilyen melegben,nem jó tartani.És gondolom nem akarod mindennap azt adni a babának.
2009. júl. 25. 21:02
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!