Miért mindenki lány babát akar?
Ja és én nem csak és kizárólag fiút szeretnék. Lehet félreérthető voltam.
Láttam az utolsó kommentjét. Az én fiam szerencsére nagyon nyugis baba, nem is kívánhatnék jobb gyereket.
Első csemete kisfiú lett, imádni való, nagy barna kiskutyaszemek, huncut mosoly... édes csipogó, de istentelen rossz "természetű", 777ördögöcske. Amikor a lányommal terhes lettem, csak azért imádkoztam, hogy egy nyugodt, jó természetű kislány legyen:)
Ha most jönne egy hármaska, édes mindegy lenne, hogy kispasas vagy kisasszony, csak egészséges legyen, és túl tudjam élni.
Én elsőre kisfiút szerettem volna, mert nincs testvérem, és világ életemben azt szerettem volna, ha lenne egy fiú tesóm, akinek én vagyok a hugicája, és majd megvéd meg vigyáz rám.
Sikerült, az első gyermekem fiú lett.
Másodikra egy hugit szerettem volna, és szerencsére így is lett.
Egyébként természetesen nem hagytam volna a kórházban egyiket sem, ha nem olyan neműre sikeredett volna, amilyet én szerettem volna. Imádom őket, az hogy mi van a lábuk között teljesen mindegy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!