Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Miért mondják a kislányomra...

Miért mondják a kislányomra hogy kövér?

Figyelt kérdés
Kislányom 5 hónapos lesz. Most 6,5kg, és a védőnő szerint kövér. Születési súlya 2,75 kg volt. Azt mondta születési súlyához nagyon magas a súlya, úgyhogy ne etessem annyira. Pedig nem adok neki többet annál, mint amit az orvos mondott. Ja és egyébként 63 cm. Tényleg ennyire sok lenne egy 5 hónaposnak ez a súly?
2012. aug. 24. 19:24
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Az enyém is 5 hónapos lesz, 3360/53-mal született, most 69 cm és 8,5 kg. :) :) Anyatejes. Soha nem gondoltam volna, hogy egy kizárólag szoptatott baba ilyen michelin-reklám formát tud ölteni. Még örültem is, hogy kisebbnek született mint a bátyja, gondoltam, lesz egy könnyen hordozható, kis súlyú lánykám. Aztán tessék. :)

Nekem is mondják hogy kövér, meg diétáztassam. Egy igény szerint szopó kisbabát. Na persze. Tök kemény húsa van, nem az a puding baba. Majd lemozogja.

2012. aug. 24. 22:26
 12/15 anonim ***** válasza:
49%

nagyon kövér nem lehet, de nem vékony mivel elég rövid.

Azért ne írjátok már, hogy egy gyerek nem lehet kövér, de hogy nem. Hányat látni. Rosszul vagyok a 2-3 hurkás pocok fejű gyerekektől akiket már most tönkre tesznek a szülei.

2012. aug. 25. 00:34
 13/15 anonim ***** válasza:
Szia! Kislányom 3160grammal született, 16.-án volt 5 hónapos és 8150g. Nem eszik sokat, sőt még annyit se ameenyi a nagykönyvbe meg van írva, mégis ilyen nagy, és nagyon hosszú is. Majd ha elkezd mozogni lemegy róla, vagyis nem fog ennyire gyaraponsni a súllya. Védőnénid vicces nagyon, 5 hónapos baba, hogy lehet kövér?
2012. aug. 25. 07:57
 14/15 anonim ***** válasza:
53%

Nem értem miért írjátok, hogy nincs elhízott baba, meg hogy az milyen aranyos, szép. Én már láttam nem egy olyan kisbabát, akik tényleg olyan kis "csúnyácskák", mert el vannak hízva. Aranyos, ha kicsi hurka van rajt és nem csontváz, de azért nem szép az sem, ha túl duci.

Kérdező így látatlanban nem lehet véleményt írni. Azért a védőnők látnak sok gyereket, nyilván van hasonlítási alapjuk. Továbbá a kérdést úgy tetted fel hogy "miért mondják", ezek szerint többen is?

2012. aug. 25. 08:32
 15/15 anonim ***** válasza:

7-es vagyok

Egy 5 hónapos 6-7 kilós kisbaba nem kövér. A párom unokatesójának a babája 5700 g-mal született, na ő kövér. És tudom, hogy nem lehetne ilyet mondani egy kisbabára, de amíg nem kezdett el nőni hosszra, addig csúnya is volt szegényke.

2012. aug. 25. 09:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!