Mit csináljak ha nem akar szopizni ennyi idősen?
Figyelt kérdés
Eddíg nagyon jó evő volt a kislányom, csak szopizott. Mivel nagyon hasfájós még mindíg(5hónapos) doki javaslatára elkezdtem a gyümölsök kóstoltatását. Tegnap már pürét evett alma+barack kombinációt. Este kiköpködte a cicit de azért evett valamennyit, ma reggel meg kettőt beleszívott és sírni kezdett. Nem tudtam mi a baja. A párom jött be egy joghurtos dobozkával, benne egy kanállal, és a lánnyom le nem vette a szemét róla, sőt a sírást is abbahagyta. Csak nézte ahogy evett és a kezeit arra nyújtogatta és tátogott. Csináltam neki amit tegnap evett és több mint egy szopira valót bevágott. Most akkor nem kell neki a tejem? Vagy mi van?2009. júl. 25. 09:37
1/2 anonim válasza:
Hát nehéz dolog mert 3 éves korig (min.)napi fél liter tej alapu táplálékra van szüksége a babáknak/gyerekeknek,tehát az jo hogy izlenek neki az ujj izek de a gyümölcs nem helyetesiti a tejet/tápszert az csak + ba kell/lene adni neki szopi után!Probálkozz többször cicire tenni és ha éhes lessz el foja fogadni,gyümit meg csak szopi utánn adj neki mert igy idö elött elválaszthatja magát!
2/2 A kérdező kommentje:
Szerintem most egy darabig nem adok gyümölcsöt.
Köszönöm a választ.
2009. júl. 25. 09:58
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!