Röntgenezni kell a 14 hónapos kislányom gerincét. Más volt a babájával ilyen korán röntgenen. Aggódnom kéne a sugárzás miatt?
Figyelt kérdés
2012. aug. 24. 13:44
1/5 anonim válasza:
Semmi baja nem lesz tőle!
Több barátnő gyermekének a fejét röngenezték, egyik az ágyról esett le fejjel, a másik kis motorral lefejelte a lápcsőfokot.
Semmi bajuk, ma már 4-8 évesek!
2/5 anonim válasza:
20 hónapos volt a fiam mikor burkolt a kismotorral és a fejét kellett röntgenezni, úgy hogy bent se lehettem, mert 8 hónapos terhes voltam. Most 4 éves, semmi baja.
3/5 anonim válasza:
1,5 évesem 2 hónapig kórházban volt, ezalatt 8-szor röntgenezték.
4/5 anonim válasza:
6 hetes volt a fiam, amikor tudogyulladas gyanuja miatt rontgeneztek. Remelem kesobb sem lesz ettol baja, most 8 honapos es nem tunt fel eddig semmi gond.
5/5 anonim válasza:
Ilyen korán?? Az én lányomat 3 hónaposan röntgenezték 2X is a csípője miatt...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!