Mi a véleményetek a miskolci bölcsődékről?
Figyelt kérdés
Én a Bokréta utcai bölcsődébe szeretném beadni, mert az itt van 2percre tőlünk, és arra lennék kíváncsi, hogy nem e szigorúak a bölcsődében! Minden bölcsődei tapasztalat érdekelne!2012. aug. 24. 10:34
1/8 anonim válasza:
Nekem oda jár a kisfiam 2 hete. Eddig meg vagyok elégedve. A szigorúság milyen téren érdekel?
2/8 A kérdező kommentje:
Hát ilyenre gondoltam, hogy mi van akkor ha nekem hamarabb éhes a gyerek, mint ahogy ott akkor szoktam enni, vagy ha hamarabb akar elaludni!
2012. aug. 26. 12:20
3/8 anonim válasza:
Megszokják. Az én Kisfiamnak is másabb volt a napja, nem volt olyan nagyon szigorú napirendje, de 1 nap alatt megszokta. A beszoktatás alatt úgy is látod, hogy mi a rendszer, Te is tudod úgy alakítani a napját otthon,mire eléritek azt, hogy egész nap ott marad. Az újdonság, más környezet hihetetlen dolgokra képes. Itthon iszonyat hiszti után aludt el délután, egy óra alatt, ott 5 perc alatt egy nyikk nélkül.
4/8 A kérdező kommentje:
Értem, még azt leírnád nekem pontosan, hogy hogy működik a beszoktatás? Meg nincs ott ilyen nyíltnap, nekem májustól menne bölcsibe, akkor lesz 2éves!Előre is köszönöm!
2012. aug. 27. 06:58
5/8 anonim válasza:
nem tudom, van-e nyílt nap, de az biztos, hogy az új igazgatónő olyan, hogy amikor elviszed a gyereket beíratni, akkor beviszi a csoportba. Meg, fogja mondani, hogy mielőtt ténylegesen mentek, menjetek be néha játszani az udvarra. A beszoktatás alatt először 1- 2 órára mentünk be, 2 napig. Harmadik napon otthagytam egy időre, de telefonáltak, hogy menjek vissza, mert nagyon sírt. Aztán másnap már 2,5 órát elvolt nélkülem, ott is ebédeltünk, akkor még velem. Pénteken is ebédelt, a Gondozónőjével. Kedden- augusztus 20 miatt kimaradt egy nap, már egész délelőtt egyedül volt, és csak ebéd után vittem haza. Szerdán már reggel vittem és ott is aludt. Csütörtökön és pénteken pedig egész nap ott volt már. Pénteken eléggé nehezen váltunk el, akkor pl ott maradhattam megreggeliztetni. Egyébként szerintem gyerek függő, hogy milyen gyorsan haladtok ezzel az egésszel.Ez csak a mi tempónk volt. Kérdezz nyugodtan, bármikor. Voltál már bejelentkezni?
6/8 A kérdező kommentje:
Még nem voltam bejelentkezni, nem is tudom mikor kell menni, hány óra fele menjek, hogy ne zavarjam meg a reggelit, májustól szeretném beadni, akkor lesz 2éves! Mikor felhívtam őket telefonon, azt mondták, hogy nincs náluk az 1év várakozási idő, mint a legtöbb bölcsibe! Mit kell vinni a bejelentkezéshez? valami irat kell?
2012. aug. 28. 07:35
7/8 anonim válasza:
Én azért elmennék lassan a helyedben. Reggel 8- fél9 között reggeliznek, ebéd fél 12-től van, utána alszanak általában kettőig, de lehet, hogy tovább is, uzsonna 3-kor van. Emlékeim szerint nem nagyon vittem semmit. Taj- kártya, személyi, ilyenek voltak nálam. Majd ott adnak mindenféle papírt, amit vissza kell vinni kitöltve.
8/8 A kérdező kommentje:
Elmegyek akkor beiratni! Nagyon szépen köszönöm a válaszokat, sokat segítettél! Amúgy ha szabad tudni, te merre felé laksz? Te is két évesen adtad be a gyerkőcöt?
2012. aug. 29. 07:01
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!