Baj ha 5 hós babám megevett 120ml répát anyatejjel?
Figyelt kérdés
2 napja kóstolgatjuk a répát. Ma egy kicsit hígra sikeredett (30ml tejcsihez hozzáöntöttem fél üveg pépet)és gondoltam inkább beleöntöm cumisüvegbe. A kislányom meg az egészet megette pedig azelőtt mindenre csak fintorgott. Nagy bajt csináltam? Egyébként ez tulajdonképpen így főzelék? Vagy csak akkor főzi ha krumpli is van benne?2009. júl. 24. 14:13
1/5 anonim válasza:
reméljük nem lesz hasmenése :)
de egyébként ha szívesen ette...
és igen, ez főzelék, kicsit hígítva, ergo tkp. 90 g főzeléket evett meg.
nemcsak az a főzelék, amiben krumpli van, hanem a babáknál minden zöldségeset annak mondanak.
2/5 anonim válasza:
A répa inkább hasfogó.(lásd répás hipp ital hasmenésre.)
3/5 A kérdező kommentje:
Értem, köszi!
Ahh...hát remélem nem lesz hasmenés,az nagyon nem lenne jó. Ráadásul 2 nap múlva keresztelő.
2009. júl. 24. 14:20
4/5 anonim válasza:
:D
az igaz :)
csak a tej miatt mondtam :)
5/5 anonim válasza:
Gratulálok, nagyon ügyi a babád, lehet, hogy így higabban kell neki adni a többi zöldséget is és majd fokozatosan csinálhatod sűrűbbre. És igen amiben zöldség van az már főzi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!