14 hónapos, és nem tudom magamról "levakarni", mi ez?
Igen...elég új név. Találkoztam már vele a 14 hónap alatt bár nem olvastam róla semmit,mert valahogy anyám sem emlegette, hogy "bezzeg amikor szeparációs szorongtál kislányom akkor hogyan viselkedtél".
De van ilyen...vagyis van neve. Olvasgattam, hát lehet hogy ez a baja. Mondjuk nem is tudom mit gondoltam, hogy ki-rtam a kérdést...valaki esetleg idejön elolvassa és megmondja a tutit :-))) Mondjuk örülök minden hasonló esetnek ha megosztanátok, mikor múlik, ki hogy kezelte, meglehet hogy az éjjelek is ezért lettek szakaszosak? Sokszor ébred, van hogy 30 percenként is. Én eddig a fogára gondoltam, de ez a nappali viselkedés már nem lehet a foga miatt.
Ááá..nem problémaként élem meg, csak tanácstalan vagyok. Mást én sem tudok tenni mint húznivonni magammal, vagy néha bőgni hagyni, ugyanis nálunk nincs a fürdőbe bemenetel csak fürdéskor, mert előszeretettel rámol, és csapkod...rongál, és nem tudok pisilni sem ha kapkodnom kell folyton a gyerek keze után, ilyenkor kint hagyom, na olyankor szakad le az ég:-) De csak pár pillanatig, ha kiszólok, akkor minden oké, néha odajön üti az ajtót néha meg rám se bagózik.
Viszont mostanában erre is rászokott,hgy ébredések után még rajtam de csakis rajtam ejtőzik 10-20 percet. Cumikázik, pislog, pihen...ha ez kimarad mérges lesz.
Nekem 17 hónaposan kezdte ugyanezt a fiam, most 20 hós lesz, hát még tart... talán kezd csillapodni, már vannak könnyebb napok.
A lányomnál anno semmi ilyesmit nem tapasztaltunk. Én meg azt nem értem, mi a különbség?
Igen, én is a foga miatt hittem, hogy azért ilyen amilyen, mert ő is hajlamosabb olyankor az ölben levésre, vagy a bújásra, de amit most művel az nem "általános" bőgés, vagy ölbe kéretzkedés, hanem extrán műveli. Mindenesetre várom, hogy kibújjon ez a fog, és aztán megnézem hogyan viselkedik.
Igen tudom, hogy jön majd még 'ilyen korszak olyan korszak', nincs is ezzel bajom. (bár néha de jó volna egy könyv amiben minden lépésről lépésre le van írva:-))) Mivel a dact, akaratot, tinikort tudom (fogom tudni) azonosítani. De ezt a mostanit nem tudom hova tenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!