Anyukák, Kismamák! Szerintetek érdemes venni babaruha kezdőcsomagot? Vaterásra gondolok, ami ilyen összeválogatott csomag!
Figyelt kérdés
láttam több félét is, nagyobb, kisebb csomagokat. van valakinek tapasztalata? sok ruhát nem tudtatok hordani közülük, vagy nagyon gazdaságos? olyan állapotban érkeznek a ruhák, ahogy leírják őket? tervezek venni ilyet, csak nem tudom érdemes-e, kihasználuk-e majd őket, megéri-e vagy majd a szekrény mélyére kerülnek, mert nem is lesznek jók... írjatok tapasztalatokat!2012. aug. 22. 09:38
11/12 A kérdező kommentje:
nagyon kedvesek vagytok, köszönöm a segítséget, igyekszem mindent észben tartani! :) elsőre nem veszünk sok mindent, azt is inkább újonnan, később turi meg vatera és csak jó eladótól :) köfiiii:)
2012. aug. 24. 18:06
12/12 anonim válasza:
én kislányom 1 honapig hordta a 56 méretett. én uj badykat vetem neki 500ft darabját de nagyon jó badikat lehet csomagban kapni c&a is .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!