Miért ilyen nyugtalan éjjel a kisfiam? 9 hónapos. Születésétől fogva nem jó alvó.
3 javaslatom van :)
1. vissza a kiságyba, mert így egyikőtök sem alszik nyugodtan. Néhány nap üvöltés után megszokja.
2. cumi vagy víz (ha itatod éjjel, ne vedd ki a kiságyból, nem kell teljesen felébreszteni)
3. Sedatif Pc homeopátiás szer
Mindhárom tanácsom személyes tapasztalat :) Kezdd el még ma :)
Nem rontottad el!
Véleményem szerint csodálatos, odaadó ANYA vagy!
Nem minden baba egyforma, lehet, ha hagynád sírni, még rosszabb lenne. Nem azt mondom, hogy ne próbáld ki az előttem tanácsolók módszerét (bár én nem tenném), de attól még, hogy másnak bevált, nem biztos, hogy Nektek is az a jó. (Kicsit elegem van már abból, hogy ilyen bajokra mindig a gyermek sirattatását, szenvedtetését ajánlják-és ezzel nem személyeskedni akartam-)Pont így voltunk vele mi is. Most 7 hós. és szépen, azon az úton haladva, amit a 12:02-es írt gyönyörűen visszaszokott az ágyába!!!( tényleg pont úgy voltunk, mint Ti!)
( OFF:megkérem az ellentábort, ne kössenek belém, úgysem fogok reagálni rá! )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!