DM Bababónusz kezdő csomag Nektek mit tartalmazott? Teljesen felháborodtam rajta!
Hát ha te havi 50-70et költesz csak a DM-ben, akkor meg pláne nem értem mit sopánkodsz!
De hívd csak fel őket, had röhögjenek egyet!:D
Azt hitted, több ajándékot kapnak a gazdagok? :D
Lehet, hogy gazdag vagy, de tudod sajnos észt nem lehet venni! :D
Boldog babavárást!
Pelenka, törlôkendô, popsikrém, bébikaja, mosószerek, takarítószerek, tisztálkodási, szépségápolási cuccok, viraminok, stb. simán összejön és semmi luxus nincs benne. De egyébként nem ez volt a kérdés, és semmi extrát nem vártam azon kívül, amit eddig is kaptam. Ha nem tudják már adni az eddigi kedvezményeket, akkor nem kell hülyíteni az embert véleményem szerint.
A hasznos válaszokat köszönöm, igazatok lehet, hogy majd késôbb még küldhetnek, de erre nem gondoltam. A többieknek meg csak :)))...
Én is azt kaptam a csomagba amit te.Pedig nekem megszületett a babám. Nem elő regisztráltam.
Én is azokat vártam amiket szoktak adni de azok nem voltak benne.Mi is rengeteget megyünk,költünk a dm be.Szerintem tök jó két végösszegi kupon.
Jaj, jó nagy vita alakult itt ki...
H.szoboszlón lakok, nekem csak a baba születése után lehetett regisztrálni.
A csomagban való igaz, hogy nem sok minden volt, de a kupon füzet nagyon jó. C und A 50% kupon, pelenka kuponok, törlőkendő kupon, 1Ft laktoherb tea, 1 Ft Mam cumi... szóval nekem nagyon tetszett.. :)
Első gyermekes anyuka ( ahol korábban éltem nem volt DM csak rossmann, most jártam ott először)
Szerintem kérdezzetek rá, furi, hogy egyik üzletben ezt adnak a másikban pedig mást...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!