5 hetes a babám és nagyon fáj a hátam, a nyakam. Sokat van a karomon (büfi) és már teljesen el vagyok gémberedve. Akinek hasonló panasza volt, milyen praktikát vetett be?
Az enyém már hét kiló és vezetve lépeget.A hátam beszakad a súlytól, a derekam leszakad a hajolástól.:)
Én gerinctornát csinálok mindennap amikor a délutáni szundi van.
Szinte csak előre tudtam nézni,annyira fájt a nyakam, a hátamról nem is beszélve...
A közelben levő településen dolgozik egy jó masszőrcsaj,csontkovács is egyben. Na,hozzá mentem el két szoptatás között. Két alkalom után már sokkal jobb volt, azóta havonta megyek egyszer. Sokat segít és nem drága. Most múlt 5hónapos a babám.
Én eleve hátfájós vagyok, így megelőzni próbáltam a dolgot.
Ha nyűgös, eleve hordozókendőbe rakom. 2 hónapos kora óta (most 3 hónapos) mei-tai-ba, azt a férjem is szívesen felveszi. Mostanában baaberszénytis használunk, abban nincs olyan melegünk (de abba is függőlegesen rakom bele, fekve utálja)
A büfiztetést pedig nem erőltetem, bár ez babafüggő. Nagyon ritkán megy rögtön, sokszor tartogatja, és van hogy egyáltalán nincs büfi.
Szóval én leteszem és úgyis reklamál, ha jön a büfi. Vízszintesből felemelve ilyenkor tényleg hamar jön, ha mégsem egy korty víz után tényleg.
Szóval nekünk nagyon bejött a kendős hordozás és semmim se fáj!!!
Sziasztok!
Köszönöm szépen a hasznos tanácsokat!! Sokat segítettetek!
A kisfiam olyan érdekesen működik, hogy büfiztetés közben mászkálni kell vele, amint lelassítok vagy leülök elkezd sírni. Csak nagyon ritkán hagyja, hogy üljek amikor büfiztetem. :-) Nehéz bealtatni is, valamikor 1-2 órát kell vele járkálni a lakásban. Ha túl hamar tesszük le az ágyába, 5 percen belül felébred és sír.
A tigris vagy puma pózt is szoktam alkalmazni, ez tényleg kényelmesebb!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!