Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Októberben születő babáknak...

Októberben születő babáknak érdemes már lefagyasztani gyümölcsöket jövőre? Miket?

Figyelt kérdés
2012. aug. 20. 10:54
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%
Szia! én fagyasztottam, kis adagokban (auchanban vettem nagyon kicsi, fél-1 dl-es dobozkákat venni). de lehet még eltenni kimosott joghurtos poharakba, kisebb margarinos dobozba, stb. az őszibarackot, szilvát én megmostam, és botmixerrel pürésítettem. így csak ki kellett olvasztani, és kevesebb helyet foglal, mintha darabosan tettem volna el - plusz nem löttyed össze. most egy éves, de most is teszek el neki télire, mert így változatosabb lesz - joghurttal, gabonával keverve, meg majd tejbegrízre nagyon finom lesz.
2012. aug. 20. 12:57
 12/14 anonim ***** válasza:
25%

Én nem fagyasztottam semmit az októberi babámnak, és most sem fogok (újra októberi lesz).

Április végén lett (és most is) 6 hónapos, akkor kezdtem neki almát, banánt, krumplit, répát adni, de mire igazán belejött az evésbe (8hósan), addigra már tele volt a piac mindenféle friss zöldséggel és gyümivel.

Nem bánom, hogy nem fagyasztottam és most sem tettem el semmit, nem is fogok.

2012. aug. 20. 13:56
 13/14 anonim ***** válasza:

Őszibarackot minden mennyiségben, egy kis szilvát is érdemes,meg majd ha télen sütőtök szezon van akkor ismét nagyipari mennyiséget.

Én ezt tettem.

Nem is értem amikor itt nyafognak hogy honnan szedjenek januárban őszibarackot... esetleg gondolkozzon előre

Ügyes vagy :)

2012. aug. 20. 15:59
 14/14 anonim ***** válasza:
Ja és a zöldségekről se feledkezz meg , cukkini szezonális, zsenge répa ...
2012. aug. 20. 19:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!