Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Másnak sem alszik 2 hónapos...

Másnak sem alszik 2 hónapos babája napközben?

Figyelt kérdés
Kivagyok! 2 hónapos a babám és nem alszik napközben semmit,max ilyen 15-30percekre elszunnyad szopi után és ennyi. Este 10-11 körül alszik el éjjel egyszer felkel aztán meg 7-8 között már fenn van.
2012. aug. 20. 10:47
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Az enyém is ilyen volt. Néha-néha 20 perceket aludt. Aztán 3 és fél hónapos korától 3X 40 percet aztán 5 hónapos korától már csak 2X alszik de sokkal többet mint régen: dél körül 1,5-2 órát késő délután 20-30 percet. Este 8-tól reggel 8-ig alszik, 4-5 között szopik még. Én ezt tudatosan próbáltam kialakítani (mármint a nappali alvásokat).
2012. aug. 20. 16:56
 12/14 anonim ***** válasza:

Az én fiam kb 3 hós koráig napi 2-3 órákat aludt! De nem egyben, hanem 10-15 perceket. Ismerős a dolog. A fáradtságtól meg a hasfájástól üvöltött egész nap... Csodálatos volt. :(

Az a baj, hogy erre nekem is csak azt tudta mondani a gyerekorvos hogy majd ahogy telik az idő másképpen lesz ez.

Aztán mi rájöttünk, hogy sokkal szívesebben alszik a gyerek, ha közöttünk van, vagy az ölünkben, esetleg a mellkasunkon. Muszáj ilyenkor valamit kitalálni, mert kimerül az ember teljesen!!! Ja... És világosba sose aludt a fiam. Mindíg leengedett redőny mellett csak!

1 éves lesz

2012. aug. 20. 17:37
 13/14 anonim ***** válasza:
Mi 2,5 hósak vagyunk és nálunk kb. fél órákat alszik két evés között, utána meg néha be-be alszik 10 percekre. ő is inkább éjszaka alszik, mert kb. negyed 9 és fél 9 között alszik el és kb. fél 4- fél 5 között kel enni, utána alszik még kb. 7-ig.
2012. aug. 21. 09:35
 14/14 A kérdező kommentje:
Hát legalább nem érzem egyedülinek magam és rossz anyának h valamit én csinálok rosszul.. Köszönöm a válaszokat anyukák most azért nyugodtabb lettem! :)
2012. aug. 21. 12:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!