10 hós lányom metszőfogából letört egy mini darab, teendő?
Nem valószínű hogy csinál vele bármit is, de azért biztos ami biztos alapon vidd el a fogorvoshoz.
A fiamnak 3 évesen egy szerencsétlen esés következtében az első 4 foga tört le.Én vittem gondolván hogy majd megcsiszolja, de azt mondta hogy azzal ha elkezdi csiszolni sérül a maradandó fog is.
Azért vidd el.
Lányom szinte kizárólag a kutacsára, illetve a felső két metszőfogára "képes esni" :-s Eddig négyszer esett pofira, négyszer tört le egy-egy darabka a fogaiból :-(
Több fogorvost is megkérdeztem, de mind azt mondta, mint az előttem szólók, hogy nem tudnak/nem kell vele csinálni semmit. A segít, ha Elmex gyerekfogkrémmel minden nap legalább kétszer jó alaposan átdörzsölöd a fogait főleg a törésnél, és nem öblíted ki a fogkrémet a szájából (úgyis le fogja nyalogatni :-))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!