Van valakinek Giordani Mythos autósülése? Kényelmes, nem izzad bele a baba? Könnyen be szerelhető?
Figyelt kérdés
Toyota Carinánk van elég szűk. Interneten tudnánk megrendelni próba nélkül! Kicsit félünk nehogy ne tudjuk beszerelni! Kérlek adjatok tanácsot!! Még nem rendeltük meg.
2009. júl. 23. 15:15
1/3 anonim válasza:
Szia, Nekünk az van, pár hónapja használja a kislányunk és megvagyunk elégedve vele. Nem izzad bele, bár én tettem a feje alá egy tetrapelust. Nekünk háromajtós az autónk és még visszafelé is van kötve, mert nincs még 9 kg a kislányunk, de így is elfér.
A Férjem szerelte be, semmi extra.
Én nyugodt szívvel ajánlom.
2/3 A kérdező kommentje:
Köszi a segítséget! :-)
2009. júl. 26. 09:22
3/3 anonim válasza:
Nekünk is az van, az enyém beleizzad, de ő nagyon izzadós... Nagyon kényelmes, órákig is alszik benne! Nagyon könnyen beszerelhető, nekünk 5 ajtós régi típusú Suzuki Swiftünk van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!