Nálatok a tízórai és az uzsonna mennyisége kb ugyanannyi, mint a főétkezéseké?
Egy ideig sokat evett a lányom uzsonnára és tízóraira is, de kb. 1 éves kora után ez átalakult, és a főétkezéskor evett nagyobb adagokat, tízórai és uzsira már kevesebbet evett.
Ez gondolom azzal is összefüggött, hogy ő elhagyta a tápszert (semmiféle formában nem ivott tápszert-tejet 1 éves kora után), és mikortól reggelire is normális ételt evett, átalakultak az igényei.
Nálatok is biztos fog ez alakulni (bár nem kell elhagynia a tápszert, de lehet már nem fogja olyan mértékig kielégíteni őt, mint korábban, és akkor biztos más mennyiségeket fog igényelni a többi ételből).
10 hós a babám
reggel 300 ml tápszer
400-500 ml gyümi tízóraira
ebédre 250 ml főzelék
uzsira kb ugyanennyi gyümölcs vagy maradék főzelék
este 300 ml tápszer
én nem tömöm, ennyit kér, és nem kövér :)
Off: 3-as ez igen. Hogy csinálod?!Örülnék ha felét megenné a lányom 9,5 hósan.
1-es voltam.
kislányom 4350 gm-al született, alapból nagyobbra sikerült, sosem merem elmondani a védőnőnek mennyit eszik, de nem is
feltételezi hogy ilyen sokat, mert nem kövér
jó na vannak hurkái de az minden babának van :)
néha én is félek, amikor tízóraira két barackot egy banánt meg egy almát megeszik, de ennyit kér és ha már elég neki úgy sem fogadná el ha megtömném se
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!