Tapasztalt anyukák milyet ajánlanátok?
gyerekülést szeretnék:
9-18 kg-ig
max. 30.000.ft-ig!!
Kérlek adjatok tanácsot, mert már teljesen össze vagyok zavarodva.
Köszönöm :)
Van ebben a kategóriában.
Mi ügybn vagy tanácstalan?
Mi a spárban vettük, 9-18 kgos, dönthető, 22.000 ft volt, most is kapható, a napokban láttam.
Nekünk bevált, imádja a gyerek!
Itt ebben a boltban megtalálod, a tulajok nagyon kedvesek, becsületesek. Amennyire kerestem a neten babacuccokat, itt a legolcsóbb.
Arra lennék kíváncsi, hogy milyen márkát ajánlanátok ennyiért, ami biztonságos és nem használt!!
Kinek milyen vált be??
Sajnos ha olcsót szeretnél akkor az nem biztonságos, mivel azt az isofix rendszer biztosítja. Az ilyen ülések azonban drágák. Én mégis azt mondom hogy ez az egyik dolog amiben nem szabad spórolni. Ha nincs isofix, akkor egy esetleges ütközés esetén a baba kirepül üléssel együtt. Inkább kicsit spórolgassatok még és vegyetek isofixes ülést. Nekünk az alábbi linken látható van. Imádja a kislányunk. Tágas dönthető, a huzat légáteresztő stb...
Ugyan ezt lehet kapni isofix nélkül is, ha esetleg nem tudnátok megvenni az isofixes változatot.
Ez kicsit kerül csak többe mint az általad írt összeg.
Sok sikert a vásárláshoz. 15 hós kislány anyukája
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!