A mai babák mind ilyen ügyesek vagy inkább csak az ügyesebb babák anyukái szeretnek dicsekedni? Jó vagy rossz ha előrébb tart egy baba a mozgásfejlődésben?
Az én kislányom 7 hónapos. 6hónapos korától kúszik, 1hete kezdett szabályosan mászkálni, de még nem nagyon megy neki, vagy csak megijedt, mert párszor felborult. Néha már belémkapaszkodik és feláll, ha vezetgetem, rakja a lábát, de ülni még nem tud rendesen, felborul, de nem sietünk, olyan hamar felnőnek, hogy aztán, meg sem lehet fogni őket.
Nem dicsekedni jöttem, csak a tapasztalataimat megosztani :-). Szerintem mindenki örül, ha a geyereke valami újat tanul, az olyan izgalmas, hogy muszaj elmesélni..
Nekem a napokban votl féléves a fiam, és nagyon kimérten csinál minden mozgást- kis lustika. Mindkét oldalról hasrafordul hátról, de vissza még nem. Hason szépen kitámaszt- egyenes karral nyitott tenyérrel- és kb itt tartunk.
De én nem aggódok miatta egyátalán- amit KELL azt csinálja, semmivel sem többet. :)
:)
Nem akarom siettetni, és nem érdekel kinek a babája mit tud már. :)(ezt ne értsétek félre, csak azért írtam, hogyha babatársaságban vagyunk, rögtön téma, hogy ki mit tud, ki mekkora, az enyém már 6hósan felállt- megy... ááááá szóval ezek nem foglalkoztatnak-én igy szeretem a kisdrágámat, ahogy van.:D)
De egyébként a te kislányod nagyon ügyes!!!
Amit magától csinál egy baba, azt szabad neki.
Szia!
Én is feltettem tegnap a babám túl gyors mozgásfejlődéséről egy kérdést!Én is aggódom, hogy ennek lehet hátulütője.Az lányom 5 hónapos és egy hetes és már stabilan ül pár percig.Ami ledöbbentett tegnap, hogy belekapaszkodott a kiságy rácsába és felállt..Aggódok, mert mászni meg még nem láttam csak kúszni tud.
Itt a kérdésem:
http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__babak_..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!