Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Ti vinnétek orvoshoz a babát...

Ti vinnétek orvoshoz a babát ebben az esetben? Tegnap vettem észre, hogy köhög, de olyan furcsán, mintha zavarná valami a torkát. Tüsszög ugyan, de születése óta tüsszög, nem lázas, nem folyik az orra, csak nagyon aggódom a köhögés miatt.

Figyelt kérdés
Jól aludt éjszaka. Öt hónapos, erős kisfiú. Félek orvoshoz vinni, nehogy ott valami komolyat szedjen össze.

2012. aug. 16. 07:55
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
én a 08:11-es vagyok, engem érdekel, mit mond majd a doki!
2012. aug. 16. 11:57
 12/19 anonim ***** válasza:
Engem is érdekel . Abból nem lesz baj ha belenéz a torkába a doki (kb 5 mp alatt megvan).
2012. aug. 16. 12:46
 13/19 A kérdező kommentje:
Egyébként már bánom, hogy hallgattam a védőnőre. Most is köhögcsél, nem állandóan, de mintha erőltetné. Ügyeletre emiatt nem viszem, háziorvos meg holnap délutános, de reggel a kórházban azonnal szólok. Majd megírom, hogy mi volt.
2012. aug. 16. 12:52
 14/19 anonim ***** válasza:

Amit a védőnő mondott szerintem baromság, mert akkor nem csak most, 5 hósan kezdte volna el.

De holnapig tuti nem lesz baja, majd holnap megmutatod, ne aggódj.:)

2012. aug. 16. 12:54
 15/19 anonim ***** válasza:
én a 08:11-es vagyok. Mi most jöttünk vissza a rendelésről, és megnézte a doktornéni a torkát, meghallgatta és azt mondta, hogy nem lát semmi rosszat, valószínűleg a fogzás miatt a nyála lesz ami visszacsorog, azért köhécsel többet. Remélem nektek sem lesz semmi komoly, de így most legalább megnyugodtam:)
2012. aug. 16. 15:35
 16/19 A kérdező kommentje:
Ez nekem is megnyugtató. Jobb, hogy elvitted. Szerintem nálunk sem lesz semmi. Jól van a babuci, nem látok rajta semmit, csak, hogy időnként köhincsél. Holnap majd írok.
2012. aug. 16. 15:52
 17/19 A kérdező kommentje:

Sziasztok!

Na túl vagyunk ezen a kórházas, kontrollos napon. Nagyon kimerítő volt. Szegény gyerektől vért is vettek, elvitték tőlem én meg sírtam addig. Engem jobban megvisel. De Hála Istennek minden rendben van. Megnézte a doktor néni a torkát, meg is hallgatta és nincs semmi baja. Makk egészséges a gyerekem.:)

2012. aug. 17. 14:49
 18/19 anonim ***** válasza:

De jó, hogy nálatok is minden OK!

08:11-es anyuka

2012. aug. 17. 15:41
 19/19 A kérdező kommentje:
Köszi. Igen, tényleg jó. Megkönnyebbültem.
2012. aug. 17. 15:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!