Nyaralni Babával? 10 hónapos gyermekem szeptemberre tervezünk tengerparti nyaralást!
Még csak beszélünk róla,esetleg Görög,Spanyol ,vagy Tunézia!
Volt már köztetek valaki aki nekivágott a bébivel?
5 hónapossal megyünk Görögországba, de elmennék Egyiptomba vagy Jordániába is, viszont csak ősszel.
Tunéziában voltam 2x, egyszer a nagyobb gyerekkel, nem volt semmi.
Szia!
Mi aug. 7-én vágunk neki 1 hetes Görögországi nyaralásnak, és én hiszem azt h ha a te jól érzed magadat és meghaggyod a babácskának a szokásos napirendjét akkor ő is élvezni fogja veletek együtt. Hiszen annál jobb nincs mint amikor, anya, apa, tesó ha van közösen élnek át nagyon klassz hetet. Nekünk 14 hós a kislányunk én amirre mindenképpen figyelek itthonról viszek bébi ételt , baba vízet és kanába sima csapvizet, mert abban igaza van az egyik anyukának h amit megszokott a baba az más országban történő elfogyasztása kifejezetten rossz lehet , nem biztos de benne van a pakliban. Viszont a tengervíznél nincs semmi sem ami annyira jótékony lenne, nekünk a vesegyógyászunk azt mondta ha tehetné minden egyes betegének és egészséges babának min. 1 hetes tengervízes pancsit receptre felírna. Úgyh ne izgulj nem lesz semmi gond, én amitől egy kicsit félek az utazás, de imád autókázni pici korra óta hozzá van szoktatva és szereti is, de ha elfárad megállunk megkergetem egy félórácskát és irány tovább az úticél irányába.
Kellemes nyaralást nektek
üdv. 14 hós baba anyukája
Köszönöm kedves utolsó!
Megrágtuk a kérdést! Utazunk!:)
Repült már a babám attól nem félek,kaját viszek cicizik még,baba vizet viszünk. Spanyol országba megyünk! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!