Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Ajándékötletek? Mit vihetnék...

Ajándékötletek? Mit vihetnék Nekik?

Figyelt kérdés
Egy ismerőstől kaptunk kölcsön babaruhákat. Ha visszük vissza, mit vihetnék Nekik? Van egy kb 5-6 éves lánya, és most megint kismama. Nem szeretnék üres kézzel menni, így ötleteket várok :)

2012. aug. 15. 15:25
 1/4 anonim ***** válasza:
En a lányának vinnék valami ajándékot, játékot, konyvet stb. és a kismamának édességet(bonbont). A pocaklakonak meg majd viszel babalátogatokor. SZerintem ennyi elég.Nem azért adta kolcson, hogy el kell halmoznod mindennel.
2012. aug. 15. 15:29
 2/4 anonim ***** válasza:
Nálunk most keresztelő lesz, a kiscsaj egy játszós takarót kap, amin egy nagy nyuszi és a neve van. A két nagyobb gyerek is olyat kapott más alkalmakra és szeretik, a kertben mindig azok vannak leterítve. 4 ès 6 évesek, a pici 8 hónapos.
2012. aug. 15. 15:32
 3/4 anonim ***** válasza:
Polly pocket figura?Póni?Barbi?A kismaminak tényleg elég egy csokiféleség,valami nagyon fíínom:)
2012. aug. 15. 17:52
 4/4 anonim ***** válasza:
én sok jóminőségű gyümölcslevet szoktam vinni, vagy más egészséges ételt pl. gyümölcs, műzli...
2012. aug. 15. 20:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!